Support mental health for my birthday! Susține sănătatea mintală de ziua mea!

 

Dan-Mircea Mirea Mental Health for Romania

74% Complete
1,110 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
14
Donații
Vreau să fac o donaţie!

[EN] For my birthday this year, I’m asking for donations to Mental Health for Romania, the NGO I help coordinate.

In Romania there is no mental health education in schools, despite the fact that adolescence is when people most commonly start having mental health problems. To help close this gap, we have designed a series of educational workshops teaching teenagers how to spot mental health problems, how to seek help and how to support those around them.

We need financial support for our volunteers be able to travel to as many schools in the country as possible, including in remote areas. I hope you'll consider donating as a way to celebrate with me! :)

[RO] Cu ocazia zilei mele de naștere, organizez un fundraiser pentru Mental Health for Romania, ONG-ul la care sunt coordonator.

În România nu există educație pe tema sănătății mintale în școli, deși adolescența este perioada când oamenii încep de obicei să aibă probleme de sănătate mintală. Pentru a începe să schimbăm acest lucru, am conceput o serie de workshopuri educaționale, care îi învață pe adolescenți cum să recunoască semnele problemelor de sănătate mintală, cum să ceară ajutorul necesar și cum să îi susțină pe cei din jur.

Avem nevoie de susținere financiară pentru ca voluntarii noștri să poată să meargă în cât mai multe licee, inclusiv în zole greu accesibile. Sper că veți lua în calcul o posibilă donație, ca mod de a sărbători împreună cu mine! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Împărtășind experiențe personale, colaborând atât cu specialiști cât și cu voluntari tineri, dorim să creștem atenția asupra tulburărilor de sănătate mintală, să îi ajutăm pe cei ce se confruntă cu astfel de probleme și să prevenim pe cât posibil răspândirea lor.

Hai să aducem sănătatea mintală în școli prin prezentări interactive care adresează mai multe mituri despre tulburările mintale, informații de bază despre cele mai comune diagnostice, precum și resurse pentru ajutor, toate comunicate într-un limbaj pe înțelesul elevilor. Nu în ultimul rând, discutăm tehnici de management al stresului și anxietății și cum să îi susții pe cei apropiați aflați în dificultate.

Banii obținuți în urma acestei campanii pe Galantom vor servi în principal la achiziționarea materialelor necesare organizării prezentărilor în licee și pentru a facilita transportul voluntarilor MHR către cât mai multe locații din țară. Astfel, sperăm să ajungem la cât mai mulți tineri, în mediul urban și mai ales în mediul rural.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

11 Jan 2022
love you videos! hope you have a good birthday! mulți ani!
11 Jan 2022

Daniel

85 RON
La mulți ani, Dan!
10 Jan 2022
150 RON
10 Jan 2022
Felicitari, copii! Mult succes in continuare!
10 Jan 2022
La multi ani!! Ma bucur ca ne-am cunoscut si ca lucram impreuna🗺
07 Jan 2022

Anonymous

150 RON
To many years!
07 Jan 2022

Adrian C

30 RON
07 Jan 2022
07 Jan 2022

Anonymous

75 RON
<3 I love your initiative Dan <3
06 Jan 2022
Happy Bday my loveeee
06 Jan 2022

Anonymous

75 RON
06 Jan 2022

Anonymous

30 RON
06 Jan 2022
05 Jan 2022
Dan-Mircea Mirea : Mental Health for Romania
Support mental health for my birthday! Susține sănătatea mintală de ziua mea!